Home Wat doen wij
Wat doen wij
PDF Afdrukken E-mail

'Doen waar we goed in zijn'

Met een team van 10 medewerkers in vaste dienst kan een breed scala aan opdrachten worden uitgevoerd. Drie van de vier vennoten zijn als uitvoerder werkzaam en zijn tevens het aanspreekpunt op de diverse bouwplaatsen. De korte communicatielijnen, de platte organisatiestructuur en de no-nonsense instelling van directie en medewerkers leidt in de praktijk tot een vlot verloop van de werkzaamheden. Er kan heel flexibel worden ingesprongen op wijzigingen in de bouwplannen en afspraken worden stipt nagekomen.
'Hard werken en doen waar we goed in zijn' is het credo en daar wordt dagelijks naar gehandeld.
Met als resultaat een grote (vaste) klantenkring die het bedrijf waardeert om de manier van werken. En uiteraard om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten krijgen waar voor hun geld en weten bij Moes precies waar ze aan toe zijn. Eerlijkheid, vakmanschap, betrouwbaarheid, belangrijke pijlers van het bedrijf.

Ambachtelijk vakmanschap

In de beginjaren van Bouwbedrijf Moes kwamen veel opdrachten uit de agrarische sector. In het landelijk gebied rondom Dwingeloo woonden veel boeren en er was grote behoefte aan nieuwe boerderijen.
De kennis en vaardigheden uit die tijd zijn niet verloren gegaan en komen het bedrijf vandaag de dag nog steeds goed van pas. De nieuwbouw van authentieke boerderijen (maar nu met woonbestemming) en de restauratie (tot in het kleinste detail) van bestaande boerderijen mag gerekend worden tot een echt specialisme van het bedrijf. Datzelfde geldt voor de bouw van betonnen (mest)opslagkelders en ligboxstallen. Deze specialisatie gaat echter niet ten koste van de veelzijdigheid op andere gebieden.
Moes is een veelzijdig geori├źnteerde bouwer, van alle markten thuis.